NEEDSURBANOUTFITTERS.SE

JUPP.MMM Söndagar är nog min favoritdag på hela veckan, not! Men denna dög någorlunda iaf, varmt, svettigt och fint har det vart (minus vissa omständigheter inkl. fotboll). Nu är jag mest uttråkad, så därför sitter jag här och skriver... För det visste ni väl, det är det den här bloggen är till för, att fylla ut mitt trista liv med sånt som egentligen inte är något vidare spännande, jag löser inga världsproblem, får er inte att skratta till döds o.s.v. Men det DUGER iaf, vilket man inte kommer långt med i den här världen. Kom nyss på att tanken med det här inlägget är att jag vill klaga lite, det är jäkligt gött att  klaga av sig lite offentligt ibland. TWIST- Men istället för att klaga fööööör mycket (vilket inte borde gå egentligen) så ska jag skriva en lista på hur jag skulle vilja att mitt liv skulle se ut just nu. (Det kanske också iofs är att klaga, men på ett lite twistat sätt?) JAJA Here it gooooooes!

Okej, vi kör i olika ertapper (etapper... hm?)
BOSTADSMÄSSIGT:
- hemmifrån, allt från en låda till en fräeeesch etage-våning på Manhattan.
PENGAMÄSSIGT:
- Jag tar vilket jobb som heelst! bara jag tjänar cash. (Så illa är det) Tursamt nog finns mitt kära Statoil snart i mitt liv igen. Och DET är nice.
JOBB ELLER STUDIER DÅ?
- Vilket som.

Äsch... det här var ju skittråkigt... Jag har ju inga fasta mål... Jag är villig till allt! Visst, jag har det himla bra just nu också men som sagt kan det aaaaltid bli bättre... Det här blev ett alldeles för komplicerat inlägg för mig, jag slutar nu.. hej.

THE KID.


source: thefashionspot.com

Photographed by Paolo Roversi.


Faces of the moment.


source: thefashionspot.com

US Vogue May 2009

Photographer: Steven Miesel


TAKIN' CARE.

Så, nu har jag överöst er med inlägg, första dagen med den nya bloggen... Nu ska jag chilla av mig och doppa fötterna i bad, en av de mest underskattade sysslorna enligt mig, ett par nybadade fötter är aldrig fel.

GODNATT!

translation: My first day with the new blog and I''ve given you tons to look at. Now I'm goin' to calm down and put my feets into boiling hot water, wich I think is one of the most underestimated things right now, fresh feet is never wrong.

GOODNIGHT!


PLAYTIME.


source: lookbook.nu, user: galahad j

Göra smycken av lego låter som en bra idé.

translation: Do some jewelery made of lego (?) sounds like a good idea.

O'boy... and lazy eyes.Kepa: H&M
Kavaj: 2hand
Linne: H&M
Jeansskjorts: Levis (avcuttade)
Halsband: hemmagjort

LIZTOMANIA *brat pack mashup*Konsten att släppa loss.

MJUK, OCH MJUKARE?

VOGUE Germany, May 09.
source: models.com

VOGUE GERMANY, MAY 2009.
Photographer: Knoepfel & Indlekofer

April 23rd- Matthew Williams day


source: thefashionspot.com

Idag är dagen då kvinnor kommer (redan har) att skada varandra bara för att få tag i den senaste och hetaste H&M kollektionen på länge. Jag sitter dock hemma utan något Matthew Williams-plagg men är inte alltför bitter. Eftersom att det är ganska speciella plagg så kommer det inte att kännas speciellt eftersom tusen andra damer kommer att svansa runt i samma klänning som du. Sedan hade jag säkerligen inte haft råd för tillfället men pengar går ju alltid att hosta upp om det är något man verkligen verkligen "behöver", hehe.

translation: It's today that they launch the new H&M collection from Matthew Williams, women all over the world is gonna run crazy, scratching each-others eyes out. Not me, but I'm not too sad because it's not worth buying these special clothes when everyone's gonna run around in the same + I haven't got afford with it, hehe :P

N E W F A C E S <3source: thefashionspot.com

CHRIS @ IMG MODELS

T J O !EFTERSOM BLOGSPOT.COM ÄR VÄRLDENS MEST OMSTÄNDIGA SÅ BYTER JAG NU UPP MIG TILL BLOGG.SE.

SER FRAM EMOT DET MINST SAGT!

yo!

translation: Blogspot.com doesn't do the thing for me so I've decided to convert into blogg.se

I'm looking forward to a new beginning!

yo!

RSS 2.0