Festivale!


source: tfs
photographer: Steven Miesel

Jag drar på festival!! Ska checka SONIC YOUTH, PHOENIX, PLACEBO M.FL.! woho

TJA!

The GreatestLite fin nattmusik ska vi ha.
Cat Power- The Greatest

Karatekid vs. Schizofrenia.Bjuder på lite fashion, lite flumm och en hel del slutartid.

Varsågod min herre lr. dam.


Pictures of you.Är på The Cure humör ikväll. Åh, tänk er... vänner, vin, tilltugg, myggmedel och en ljummen sommarkväll i gräset med denna låt spelandes i bakgrunden. Livet kan nog inte bli bättre än på sommarn när man får spendera tid med det käresta man har... Det hade suttit fint ikväll, men istället blev det renoveringstid med familjen vilket också inte är helt fel.

Nu ska jag hänga med Zingo(katten), ciao!

Ms. FrecklesVaknade idag och möttes av en värmebölja, tusen fräknar och frukost på altanen. Nu är det fan sommar, igen! Yes!
Funderar på om man ska ta sig till troligen den enda festivalen jag hinner gå på i sommar, som har bokat en hel del schyssta band? Ska fundera en stund till....

Nu ska jag lapa sol! hej och hå

Tape song.MORGONMUSIK!

The Kills- Tape song

Pysselfabriken.
Såja, klar! Hade lite kattproblem så fick sitta och pilla med pärlorna någon timme xtra, men nu är det klart och jag är redo för att däcka hårt, ska bli gött! Linnet gjorde jag ganska hipp som happ, lite snett där, lite fult där... men jag älskar när man ibland bara kan köra på och strunta i alla regler, tycker att jag fixade det ganska fine ändå.

Slängde in lite bilder på smycket jag gjorde för någon dag sedan också. Yisses, även om det inte ser mycket ut till världen så kan jag erkänna att såhär inspirerad har jag inte känt mig på evigheter, men fan vad kul det är när man väl sätter sig ner och börjar pyssla.

GOODNATT!

Sneak peak.Har varit otroligt produktiv de senaste dagarna. Det här är mitt senaste projekt, ja... eller iaf en liten tjuvkik av det. Snart klart! så får ni se helheten senare ikväll.

ciao!

The hungerJag bjuder på en låt jag var lite smått besatt av i de yngre åren, men som forfarande är sanslöst skön.

Vashuguda!

Distillers- The hunger

Kelly's etsysource: knighttcat.com

artwork by Kelly Smith
photographed by macushlaburke

Smyckesfabriken.Schuu!
Jag är nog världens sämsta bloggare, men kan ju inte spendera all min tid fastklistrad framför datorn... eller? Får skylla på jobb och eh eh... ? mest jobb (inte för mycket för att skylla på dålig uppdatering dock, men vi säger så.)

I alla fall, nu har jag tagit tag i smycket som jag skulle ha gjort för läääänge sedan, remembah? Det blev riktigt spexigt dock, ni får ett litet smakprov här, blev en västliknade-smyckes-sak. Jag är mycket nöjd. Nu ska jag återgå till 'jobbet'.

Hej svejs!


RSS 2.0